Update Reset
Update Reset

Få flere nye kunder med et skarpt ambassadør-koncept

Mange stræber efter at skabe de loyale kunder. Lige så mange håber på det giver gode anbefalinger til nye kunder. Nogle er endda gået så langt som at lokke med gavekort, hvis de loyale kunder henviser andre.

Håb er ikke nok og gavekort er helt utilstrækkeligt. Medmindre du udlover 5-10.000 kr på et gavekort, så kan det da godt være det får nogle op af stolen. Hvis du ikke er der, hvor du vil smide så mange penge efter dine kunder, så findes der et langt bedre og billigere alternativ.

Hvis du kan skabe glade og loyale kunder, har du et kæmpe uopdyrket potentiale ved at arbejde struktureret med din ambassadøreffekt. Det handler om timing, koncept og teknikker. Lige som alt andet i din salgsproces fristes man til at sige.

Udbytte


  • Indblik i hvordan du kan lave dit personlige ambassadør-koncept

  • Introduktion til metoden og dit potentiale

  • Her ligger dit moment of power

  • Sådan kan du vækste optil 20% - business case

  • Råd og tips til indhold i et ambassadør-koncept

Indhold

At arbejde med ambassadøreffekten har mange grene. For det første kræver det nogle gode kundeoplevelser at skabe nogle loyale kunder, der vil anbefale dig. Dernæst handler det om at have et skarpt koncept for hvad du skal gøre, hvornår det er rigtigt at gøre det og hvordan du skal kommunikere det.

Dette foredrag tager dig bag kulissen i en business case, der har skabt 20% kundetilvækst på 3 måneder. Metoden er ganske enkel – et skarpt ambassadør-koncept, der tager højde for kundens rejse, kundens oplevelse, timing og teknikker.

Du får indblik i hvordan konceptet er skruet sammen og de vigtigste elementer i et ambassadør-koncept.  

Hvem 

Til dig der vil tage skridtet videre som virksomhed, chef, sælger eller kundeservicemedarbejder og skaffe nye kunder gennem anbefalinger.

Alle der har med salg eller kundekontakt at gøre kan få noget ud af dette foredrag.

KONTAKT OS

KONTAKTINFORMATION

Kundeambassaden

Telefon 21334314

E-mail info@kundeambassaden.dk

Violvej 8

2600 Glostrup

CVR-nummer 3136045531360455INDHOLD

Copyright © 2022 Kundeambassaden

Design og udvikling Acaao